3D-animatietool geeft inzicht in planning touchless devices

Reinoud Schaatsbergen • 8 juli 2020
0 comments
0 likes

Het coronavirus dwingt ons te zoeken naar manieren om de afstand te bewaren en hygiëne te garanderen. Voor ontwerpers, installateurs en beheerders speelt dit onder andere bij intercom- en toegangssystemen, waar elke dag wereldwijd miljoenen mensen mee in aanraking komen. Hoe maken we zulke systemen in rap tempo contactloos?

Naast de beveiliging van gebouwen biedt dergelijke technologie nu ook sociale interactie op veilige afstand. Welke systemen daarvoor het meest geschikt zijn, of op welke locaties ze het meest efficiënt zijn, is sinds kort te achterhalen met een 3D-animatietool van ontwikkelaar 2N. De Virtual Experience animatietool neemt gebruikers mee op een virtuele tour door zowel woningen als commerciële ruimtes om meer te weten te komen over relevante producten via 360° rotatie en hoe deze kunnen worden toegepast.

Virtual experience

Bovendien stelt de applicatie de gebruikers in staat om te zien hoe de technologie hen direct kan helpen door een nieuw niveau van veiligheid en beveiliging te bieden in de strijd tegen COVID-19. Dit kan bijvoorbeeld door de integratie van intercoms van 2N met thermische IP-camera's. Als de camera een persoon met een hoge temperatuur detecteert, zal de IP-intercom of toegangscontrolelezer de deur niet openen en zal het systeem een alarm afgeven.

Meer weten? De tool is hier direct te gebruiken.